Sortiranje po težini

UNI_ONE – model za manje i srednje proizvođače (već od 1.000kg/h)

UNI_ONE je elektronski kalibrator sa jednim kanalom idealan za sve proizvođače voća i povrća manjih proizvodnih kapaciteta, sa veoma zahvalnim tehnološkim rešenjima.
TEHNOLOGIJA: Transportni sistem ‘čašica’ vrši selekciju po težini. Program selekcije podešen je na mikrokomjuteru (MIC) koji je veoma jednostavan za upotrebu. Klasiranje plodova je veoma precizno, uz minimalna odstupanja od ± 1 gram.
DELIKATNOST: Svesni da Vaši plodovi zahtevaju najveći stepen pažnje, napravili smo veoma mekane i delikatne postepene izlaze, koji sprečavaju iznenadna iskakanja plodova što garantuje maksimalnu nežnost zapakovanom proizvodu. Kalibrisani plodovi preuzimaju se na stolovima za pakovanje.
Svi izlazi plodova na stolove za pakovanje se podešavaju po visini.
UNIVERZALNOST: UNI_ONE© može da kalibrira veoma širok spektar voća i povrća kao što su na primer: jabuke, pojedine vrste kruške, breskve, nekatarine, kajsije, paradajz…
EKONOMIČNOST: veoma niski troškovi održavanja zahvaljujući jednostavnošću tehnologije. Primenom kalibratora Uni_One znatno se smanjuju troškovi pakovanja u odnosu na selekciju i
pakovanje sa ručnom radnom snagom, a dobija se puno bolja ujednačenost plodova što garantuje bolju prodaju na tržištu.

 

UNI_TWIN i UNI _SPEED model linije za srednje i veće proizvođače (već od 2.000kg/h)

TEHNOLOGIJA: UNI_ONE Speed© i UNI_TWIN Speed© su elektronski kalibratori  sa ‘čašicama’ veoma visokih performasi u slucaju da Vam je neophodno samo sortiranje po tezini.  Pouzdanost koju može da ima proizvođač  je veoma visoka zahvaljujući najnovijem mernom sistemu sa ćelijama na punjenje veoma visoke preciznosti. Baš ova karakteristika čini da su kalibratori UNI_ONE speed© i UNI_TWIN speed© idealno rešenje za svo sferično voće kao što su: jabuke, kajsije, nektarine, breskve, jabuke, paradajz . Odlična prilagodnjivost ovih mašina čine od istih baš to da su savršene za srednje proizvođače. Trake koje su rađene po zadnjoj tehnologiji su omogućile da se dobije veoma visok faktor opterećenja čak do 40% i tom povećaju ukupne performanse mašine u odnosu na
prethodne verzije.
DELIKATNOST: kompletna zaštita plodova je garantovana sistemom za postepenu selekciju i izlazima proizvoda sa trake bez iznenadnih iskakanja i uz maksimalnu pažnju.
PROFITABILNOST: Smanjenje troškova od 30 do 50% i objektivno povećanje kvaliteta plodova, selektovanog proizvoda i izbegavanje korišćenja ne stručne radne snage.
EKONOMIČNOST: veoma niski troškovi održavanja zahvaljujući jednostavnošću tehnologije i funkcionalnost projektovanih mehaničkih delova, te jednostavno održavanje sa vrlo malim troškovima.
UNIVERZALNOST: UNI_ONE© može da kalibrira veoma širok spektar voća i povrća kao što su na primer: jabuke, pojedine vrste kruške, breskve, nekatarine, kajsije, šljive, paradajz…