O nama

Dobro došli u Panonsku Int. D.O.O.


[columns]

[column layout=”two”]

Ko je Panonska Int. D.O.O.?

Panonska Int d.o.o. je firma koja je osnovana 2013godine i koja spajanjem svetskih poznatih dobavljača želi da približi trendove i proizvode namenjenim procesima koji nastupaju ’nakon berbe’. Asortiman proizvoda orijentisan je na voćarske i povrtarske proizvode. Sedište firme sa svojim skladištem je u Futogu, odakle nastojimo da svakom kupcu u najkraćem roku dostavimo neophodan proizvod kako bi nesmetano mogao da obavlja svoj proizvodni proces.
[/column]

[column layout=”two”]

 

Panonska_logo.
[/column]

[/columns]

Panonska Int zajedno sa svojim dobavljačima, svakodnevno prati zbivanja na tržištu, kako bi mogli adekvatno i promptno odgovoriti na sve zahteve i razviti zajedničkim snagama potencijal koji tržište Srbije i Zapadni Balkan ima.


Misija naše firme

Rad i konstantna želja za usavršavanjem.
To je načelo po kojem vodimo i razvijamo firmu. Okviri našeg poslovanja su savremene tehnologije poljoprivredne proizvodnje, a cilj da nađemo najbolje rešenje kako bi se plodovi iz proizvodnje što bolje plasirali na tržištu. Svaki proizvođač treba da teži da bude dobavljač gotovih proizvoda a ne sirovina a naš cilj je da obezbedimo proizvode koji su namenjeni za rad sa plodovima nakon berbe i time unapredimo tržište.


Generalne delatnosti firme

  • Tehnologije, oprema i linije za pakovanje svežeg voća i povrća.
  • Ambalaža za pakovanje voća i povrća
  • Proizvodi koji su namenjeni očuvanju voća i povrća

Poslovanje firme

Panonska Int. je organizovana na najracionalniji način u svim segmentima svoga poslovanja. Uravnotežen odnos iskusnih stručnjaka poljoprivrednih inženjera-specijalista,mladih ekonomista i iskusnih i priznatih dobavljača. Skup ljudi koji su u svakom segmentu poslovanja firme jednako važni i koji su u isto vreme i savetnici jel njihovo iskustvo u pojedinačnim sektorima je od velike važnosti.

Iz okvira generalne delatnosti proizvodnje voća i povrća posebno razvijamo dve delatnosti:

[columns]
[column layout=”three”]

 

 
ALBICOCCHE-RIEMPITRICE-CESTINI-UNITEC-Italia
[/column]

[column layout=”two-three”]
Tehnologije, oprema i linije za pakovanje svežeg voća i povrća.
S berbom voća i povrća završava jedna faza, a počinje druga, po mnogo čemu važnija od prve. Druga faza je skladištenje, čuvanje, sortiranje i pakovanje. U ovom delu naše ponude nudimo savete i projektna rešenja za izbor opreme za sortiranje/klasiranje i pakovanje prema određenim zahtevima i potrebama naših klijenata.
Uz ponudu linija za klasiranje, opremu, manjih i većih pakerica i čitavih linija za pakovanje voća ili povrća, nudimo i tehnologije koje su usko povezane sa voćarstvom i povrtarstvom.
Naš cilj je ponuditi kupcima pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg rešenja za njihove potrebe, nudeći uvek savremenija i bolja tehničko-tehnološka rešenja.

[/column]

[/columns]

[columns]
[column layout=”three”]

 

cestini tecnica 2
[/column]

[column layout=”two-three”]
Ambalaža za pakovanje voća i povrća
Sve manje svet praktikuje rinfuzna pakovanja voća i povrća iz prostog razloga što sa upotrebom manjih pakovanja(125gr,250gr,500gr itd) se na tržištu postiže znatno bolja cena proizvoda. Lepše na izgled, lakše za prodaju. Naš partner i proizvođač ambalaže, vodeća svetska firma, ILIP, Italija, zajedno sa našom firmom uvodi nove konfekcije i vrste PP i PET ambalaže kako bi proizvodi bili konkurentniji kako na našem, tako i na inostranom tržištu. Sve češće na našim prostorima srećemo proizvođače koji po zahtevu inostranog kupca, su obavezni da svoje plodove upakuju u takozvane PVC posudica, te u zavisnosti od tržišta proizvođač mora da se prilagođava i pakuje u razne dimenzije posudica, raznih tehničkih karakteristika, kako sa, tako i bez poklopca.

[/column]

[/columns]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *