ŠLJIVA

DSC9543

 

Naš cilj je da uvedemo znatne inovacije i poboljšanja u tehnologiji i procesu rada sa ovim voćem.

Kako bismo odgovorili tačno na konkretne zahteve na odgovarajući način, Unitec je projektovao i razvio razne tehnologije za obradu šljive. Ove tehnologije su veoma fleksibilne u toliko što su u stanju da sortiraju razne sorte ovog voća koje su prisutne danas na tržištu. Projektujemo kompletne linije i tehnologije koje su posvećene maksimalno svakoj pojedinačnoj fazi obrade od sistema za prežnjenje preko obrade, kalibriranja, sortiranja po težini, boji, obimu, kvalitetu i čvrstoći plodova, imajući na umu da su karakteristike i kvalitet ovog voća krajnje osetljive i specifične.

Napravili smo kalibratore koji su posvećeni radu sa šljivom i koji imaju brzinu sortiranja od 15 plodova po sekundi. Naši kalibratori nude visoku preciznost pri sortiranju po obimu sa mogućnošću da koriste kako optičke sisteme tako i kalibražu po težini (koji su idelni za manje proizvođače)

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Kako bismo odgovorili efikasno na zahteve klijenata koji žele automatski vršiti selekciju, razvili smo sistem Ultravision koji je u mogućnosti da poštujući očuvanje pojedinačnog ploda, znatno snizi troškove koji nastaju u fazi posle berbe i sortira plodove kako po obimu, tako po boji ili defektima i time garantuje isporuku odgovarajućeg kvaliteta.

 

 

Linije koje su namenjene radu sa šljivom takođe mogu biti korištene i za plodove koji su sličnog oblika kao sto su kajsije, nektarine, kiwi, mandarine…VERSATILITÀ DEGLI