Paprika

UNI_ONE-LF-jolly-Nastro-trasportatore

 

DSC_0181

 

Ovde smo ispred jednog ploda koji u svojim sortama ima toliko raznoličnosti i koji se predstavlja na tržištu sa formama koje su nepravilnog oblika.  Veoma komplikovano sortiranje ovakvih plodova smo rešili na razne načine koristeći tehnologiju u zavisnosti od forme proizvoda. Glavni cilj nam je bio da odgovorimo na zahteve naših proizvođača koji su želeli da odvoje po kalibru i po potrebi, po boji proizvoda.

 

 

UNI_VERS-270-STATION-PRIMASSA-Marocco-Zona-scaricoPrerada paprike po kalibrima elektronskim kalibratorima je dozvolio takođe da se proizvod selekcionira po boji i samim tim da damo veoma jasnu podelu po kalibru. Sa sistemom UNI ONE LF Jolly možemo odgovoriti na više potreba ljudima koji proizvode i prodaju ovaj proizvod.

Linije koje su određene za papriku, od istresanja gajbi ili boks paleta, preko četkanja i pranja, do kalibraže i podeli po boji, do  njihove konfekcije, mogu isto tako biti korištene i za kalibriranje paradajza i ostalih plodova koji su sličnog oblika. Takodje kao kod svih kalibratora, znatno se umanjuje cena ljudske radne snage.

 

UNI_ONE-IORIO-Italia-TrattamentoUNI_ONE-LF-jolly-Zona-scarico