NARANDŽA

Čini se voće koje je relativno lako obraditi, s’obzirom da nije klasifikovano među osetljivim voćem, ali u stvarnosti narandža zahteva jednu veoma zahtevnu obradu. Naradža, ako nije obrađena krajnje delikatno tokom svih procesa sortiranja, može kasnije da na svojoj kori pokaže sve defekte koje je pretrpela tokom sortiranja i samim tim ubrza svoje sazrevanje i da do kupca stigne sa krajnje degradiranim izgledom.

Nostre tehnologije su posvećene radu narandži sa različitim karakteristikama sortiranja. Veoma visok potencijal kako bi se zadovoljili i najkomplikovaniji zahtevi centara koji sortiraju ovakvo voće. Precizan sistem određivanja kvalitata preko patentirane tehnologije Unitec, Ultavision, gde se selekcija vrši po spoljašnjem kvalitetu plodova i gde se sortira voće uz pomoć optičkog kalibratora koji garantuje krajnju preciznost sortiranja po obimu u odnosu na tradicionalne mehaničke sisteme na osnovu kog se vršilo sortiranje.

Nasa kompanija ulaže svaki dan u istraživanje unutar sektora optičkih sortiranja kvaliteta i samim tim smo uspeli da kreiramo sistem po selekciji defekata koji su krajnje pouzdani i sa odličnim rezultatima. Jednom rečju, krajnje efikasni.

Danas, naši klijenti, su u stanju da uz pomoć naših tehnologija, valorizuju svoj proizvod do savršenstva i samim tim povećaju prodaju i snize troškove sortiranja.