BRESKVE/NEKTARINE

UNICAL_600-MINGUZZI-Italia-Nastri-trasportatori-a-rulli Naš cilj je da uvedemo bitne, opipljive napretke u raznim procesima i fazama obrade ovog posebnog voća kroz inovacije u tehnologijama.

Kako bismo proizveli i isporučili savršen kroj linije i odgovorili na zahteve naših klijenata koji teže za inovativnim proizvodima, razvili smo široki spektar linija za klasiranje i sortiranje breskvi i nektarina. Ove visoko fleksibilne tehnologije se mogu prilagoditi raznim sortama koje su prisutne na tržištima širom sveta.

 

 

Nudimo efikasna rešenja za razne UNICAL_300-ZANI-Italia-Allineamentoprocesne faze od istresanja, sortiranja, selekcije po težini, boji, veličini, kvalitetu i čvrstoći ploda, tokom kojih se iznad svega teži ka očuvanju kako fizičkog tako i unutrašnjeg kvaliteta ploda čak i najdelikatnijih sorti.

Nas sistem za sortiranje breskvi i nektarina, nudi visoko preciznu procesnu liniju koja sortira 15 voćki po sekundi, garantujući izuzetno precizno prebiranje kako po optičkom sistemu klasiranja tako i po sistemu sortiranja po težini.