BOROVNICA

borovnica1

 

 

UNICAL 222

UNITEC je postavio sebi za cilj da se unaprede razni proizvodni procesi i faze za izuzetno delikatno voće i naši inžinjeri su posvetili svoj rad i dokazali uspeh upravo na tehnologiji linije za klasiranje borovnica UNICAL 222.

UNICAL 222 kalibrator, zajedno sa specijalnim optičkim sistemom za klasiranje borovnica, je ostvario da ono što je bilo nezamislivo i do sada samo sanjano o tome, se postigne kroz proizvodnju ovakvog kalibratora kroz čije krajnje softicirane tehnologije za visoko prebiranje plodova koji  se klasiraju plodovi koji imaju izuzetnu vrednost.

 

 

 

 

Kombinacija tehnologija na ovom kalibratoru su postigle da borovnica moze da bude :

  • U potpunosti pregledana po svakom, pojedinacnom plodu
  • Klasirana po veličini ploda
  • Klasirana po parametrima boje
  • Veoma detaljno klasirana po spoljašnjim oštećenjima
  • Veoma precizno odredjena zrelost ploda na osnovu čvrstine istog i eliminise prezrele plodove
  • Vođenje statistike na osnovu prethodno zadanih parametara.

Svi nasi kalibratori su napravljeni od nerđajučeg čelika AISI 304.

borovnica 2Zahvaljujući UNICAL 222 BOROVNICA tehnologiji, izuzetan je procenat uštede koji proizađe zahvaljujući klasiranju kako po spoljašnjem kvalitetu(tako da se prezreli plodovi ili plodovi koji ne odgovaraju po boji odstrane) tako i po unutrašnjem kvalitetu zbog prezrelog ploda.

Instaliranjem UNICAL 222 tehnologije postižete mogućnost da tržištu ponudite bolje sortiran proizvod i samim tim bolji kvalitet, imajući na umu da se znatno snižavaju troškovi koji takođe garantuju veći profit.