Linije i mašine za sortiranje

 

Linije i mašine za sortiranje / klasiranje voća i povrća

 

Bez savremenih tehničkih rešenja linija za voće i povrće nema ni mogućnosti primene savremenih tehnologija. Proizvodni proces nakon berbe nije završen, njegov nastavak „post raccolta” ili kako mi tu fazu možemo nazvati “posle berbe, od berbe do tržišta” je ključan za dobrobit svakog proizvođača. Smatra se da je rad u polju dovoljan da se podmire obaveze koje proizvođač stekne kako bi nastavio proizvodnju iz godine u godinu, a da ekstra profit ili zarada dolazi tek sa procesom koji nastaje posle berbe. Ova faza obuhvata: skladištenje u hladnjačama, sortiranje, klasifikacija plodova i pakovanje.
Budućnost proizvođača voća za tržište su linije za sortiranje i klasifikaciju odgovarajućeg kapaciteta koje u svojim tehničkim rešenjima nose mogućnost primene nove tehnologije.

UNITEC LINIJE:

UNITEC je danas lider u segmentu linija za klasiranje/sortiranje svežeg voća i povrća. Raspon linija koje danas UNITEC nudi, prema tehnologijama obrade i vrstama voća i povrća, najveći je na tržištu i linije ovog proizvođača koriste se u 40 zemalja sveta. Od linija za manje proizvođače, do linija najvećih kapaciteta, UNITEC u svaki segment ugrađuje više od 80 godina iskustva u segmentu voća i povrća. Panonska Int. je zastupnik je UNITECA za našu državu.

[columns]

[column layout=”two”]
Linije breskva
[/column]

[column layout=”two”]
Linije jabuka
[/column]

[/columns]

 

[columns]

[column layout=”three”]
Linije kiwi
[/column]

[column layout=”three”]
Linije
[/column]

[column layout=”three”]
Linije kruška
[/column]

[/columns]

 

Svojom širokom paletom tehničko-tehnoloških rešenja, linije UNITECA mogu sortirati veliki broj svežeg voća i povrća, od najmanjih do najvećih kapaciteta. U zavisnosti o zahtevima kupaca, sortiranje se može obaviti po težini, obimu, boji, spoljašnjem ili unutrašnjem kvalitetu plodova. Svaka linija radi se prema Vašim potrebama. Bez obzira na Vaš kapacitet, najmanji ili najveći, možemo Vam ponuditi rešenje. A rast Vaše proizvodnje možemo pratiti nadgrađivanjem postojećih kapaciteta.

UNITEC se jedini prilagodio realnim potrebama voćarstva Srbije i jedini ima u ponudi linije manjih kapaciteta koje zadovoljavaju manja i srednja voćarska gazdinstva.

 


 

[columns]

[column layout=”two”]

SORTIRKE

[/column]

[column layout=”two”]

MALA PAKOVANJA

[/column]

[/columns]