Proizvodi

Naši proizvodi

 

[columns]

[column layout=”two”]
AMBALAŽA
[/column]

[column layout=”two”]
MAŠINE
[/column]

[/columns]

 

[columns]

[column layout=”two”]

HIDROKULER
[/column]

[column layout=”two”]

OSTALO
[/column]

[/columns]

 


 

Što nudimo?

Firma Panonska Int. je u skladu sa svojim iskustvom u primenama proizvoda u poljoprivredi, svoju delatnost posvetila radu nakon berbe u voćarstvu i povrtarstvu kako bi pomogla proizvođačima da primenjuju najnovije tehnologije bez kojih se teško opstaje na tržištu.

proizvodi

Većina proizvođača je relativno dobro opremljena i mehanizovana u fazi primarne proizvodnje ali razume se to nije dovoljno za jednog savremenog voćara ili povrtara. Potrebno je adekvatno se opremiti najsavremenijim tehničko-tehnološkim rešenjima mašina i linija za sortiranje/klasiranje, i pakovanje voća ili povrća. Osim linija, naš asortiman takođe pokriva onaj deo proizvodnog procesa koji pretvara proizvod iz sirovine u gotovu robu, te kod nas možete pronaći posudice za mala pakovanja PP ili PET od 125, 250, 500, 1000 pa do 2000gr, kao i savremene podloške/alveole za krupnije plodove kao sto su jabuka, nektarina, kruška itd i proizvode koji su na usluzi proizvođača kako bi se ispratio transport plodova i kako bi roba stigla u zaštićenoj atmosferi od proizvođača do kupca.

Proizvodni proces koji nastaje nakon berbe je ekstra profit za svakog proizvođača. Ono sto je dugi niz meseci proizvođač proizvodio, zahvaljujući proizvodima namenjenim ovom procesu, proizvođač će zagarantovana uspeti da ostvari dodatnu vrednost na svoj proizvod i postane prepoznatljiv  kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.


 

 
[table id=1 /]