PARADAJZ

 

UNI_VERS-SATRA-SARDIGNA-Italia-Zona-di-scarico

Naša firma je pokrenula jedan inovativan proces u klasiranju paradajza i njegovih mnogobrojnih sorti, razvijajući sistem kako optičke kalibraže tako i klasiranja po težini sa automatskim selektovanjem plodova po kvalitetu zahvaljujući sistemu ULTRAVISION.

 

 

 

 

Linije koje preradjuju paradajz mogu biti realizovane na dva načina: automatsko istresanje plodova i ručno istresanje plodova.

 

Nasi kalibratori UNI ONE, UNI ONE LF jolly i DSC_0244UNICAL 600 garantuju preciznu i detaljnu selekciju po boji, obimu, diametru i formi, kako bismo dali odgovore na sve zahteve i samim tim dodali vrednost plodu i poboljšali rad povrtara. Zahvaljujući našim tehnologijama, proces prerade i obrade paradajza, se poboljšao u toliko što je kvalitet zapakovane robe, koji se prodaje u tržnicama, zbog ujednačenosti proizvoda, podigao svest krajnjeg kupca koji ume da ceni kvalitet klasiranih paradajza.

 

 

UNI_ONE-LF-jolly-Zona-di-scarico

Svaka linija je namenski pravljena za pojedinačnog klijenta. Mi nemamo u ponudi tipske kalibratore koji odgovaraju svih zahtevima zato što cenimo naše kupce i njihove zahteve i iz toga je proisteklo da ni jedan klijent ne može biti isti te ni jedan kalibrator ne može odgovarati istih zahtevima. Mnoge linije su veoma fleksibilne i mogu obradjivati čak i 6/7 različitih proizvoda.

 

 

 

UNI_ONE-LF-jolly-Zona-di-scarico_2