KAJSIJA

ZANI-UNICAL_300-8-canali-Zona-di-scarico

 

Kako bismo imali visoko efektivna rešenja za potrebe naših klijenata, UNITEC je dizajnirao i razvio niz tehnologija koja su za kajsiju. Ovakve fleksibilne tehnologije se prilagođavaju mnogim sortama koje su prisutne na tržištu. Linija od svog istresanja, preko obrade i sortiranja je tako konstruisana da u svakom delu procesa sortiranja osnova je očuvanje ploda.

 

2014_ALBICOCCHE_UNICAL_300-4C_GIACOVELLI-Italia-24

UNITEC dizajnira i proizvodi klasirke sa kapacitetom do 15 plodova po sekundi. Dobro poznat sistem, UNICAL 300 je visoko precizna linija za sortiranje sa mogućnošću klasiranja kako po težini tako i po optičkom sortiranju po boji i obimu.

UNITEC je razvio poseban optički kalibrator, inovativne tehnologije za kontrolu unutrašnjeg i spoljašnjeg kvaliteta ploda, koji garantuje savršenu klasifikaciju sagledavajući pojedinačnu sortu i u isto vreme nudi značajne uštede nudeći automatsku detekciju oštećenja plodova.

 

 

UNITEC-ova tehnologija sortiranja po boji, omogućava da plodovi koji još nisu odgovarajući po boji/sočnosti, se otklanjaju do sazrevanja. Na ovaj način, proizvođači nude tržištu konstanto samo sa premium kvalitet i uniformisano pakovanje. Takođe je razvijen sistem koji može svaki plod da odvaja na osnovu čvrstine ploda, te automatski određuje slast svake pojedinačne voćke što donosi krajnjem kupcu savršen plod u market. Ova opcija je veoma interesantna za proizvođače koji do svojih kupaca moraju proći dug put, te sa istom eliminišu mogućnost da se transportuju plodovi koji nisu optimalno predodređeni za dug transport.

 

2014_ALBICOCCHE_UNICAL_300-4C_GIACOVELLI-Italia-22