DINJA

DSC_0255

 

Posebnu pažnju smo posvetili dinji tako da naši kupci mogu da naprave velik iskorak u proizvodnom procesu ovog voća koji obično dolazi u raznim oblicima i veličinama.

Nakon izrade dosta linija namenjene isključivo za ovo voće, sada smo u mogućnosti da obezbedimo opipljive i pouzdane odgovore na zahteve tržišta.

 

 

Razvili smo novi sistem za pranje i sušenje koji otklanja bilo koju prljavštinu koja dospeva iz polja. Posebnu pažnju smo posvetili fokusirajući se na faze sortiranja, dizajnirajući novi UNICA, elektronsku sortirku specijalno namenjenu ovom voću. Mašina je idealna za niz različitih uslova proizvodnih kapaciteta, jel je njegov modularni dizajn idejno rešen da može da obuhvati jednu ili više traka za sortiranje.

Inovativan sistem koji određuje ili odvaja voće po slasti je razvijan dugi niz godina kako bi omogućio nesmetan rad klasiranja dinja bez potrebe za ručnom obradom. Ovakav način rada bitno smanjuje troškove i unapređuje proizvođače da efektivno odgovori naj zahtevnijim tržištima.

Razne mašine koje su dizajnirane za ovako specifično voće su doprinele velikim uštedama u proizvodnom procesu. Uzimajući u obzir ovako veliki efekat kao što je ušteda u novcu, zahvaljujući sistemu za pranje i sušenje, preciznom sistemu za sortiranje po težini, boji, obimu i zadnje po klasiranju po slasti uz pomoć QS sistema, radeći usko povezani sa našim kupcima, zajedno smo postigli cilj da uznapredujemo kvalitet i proizvodnju u prezentaciji ovog voća.

Zahvaljujući ovakvom vidu partnerstva sa našim kupcima uspeli smo znatno da podignemo cenu sortiranog proizvoda koji je uvećao dobit našim proizvođačima i samim tim opravdao ulaganja.

 

UNICA_ONE-DON-CAMILLO-Italia-Banchi-di-preselezione