Ambalaža za jabuke, kruške, nektarine, breskve

 

 

 

Kako će proizvođač pakovati zavisi isključivo od potreba krajnjih kupaca. U našoj ponudi imamo širok asortiman proizvoda za pakovanje voća kako bismo zadovoljili što širi spektar potražnje.

 

Alv_polpa_legno1

 

PODLOŠKE OD PLASTIKE – ALVEOLE

Sve češće finalni kupci zahtevaju od proizvođača da njihovi plodovi budu adekvatno zapakovani. Podloške od plastike su ekonomski isplative i proizvođači se rađe odlučuju za plastiku od kartonskih podloški  iako su baš te podloške sve češće u zahtevima kupaca kako iz EU tako i iz Istočnih tržišta.

Veoma elegantna i krajnje praktična za upotrebu s’obzirom da su kartonske podloške obogaćene drvenom piljevinom te je mogućnost da vlažna jabuka ošteti podložak kranje minimalna.

Koriste se u raznim dimenzijama i sa raznim brojem odgovarajućih voćki po podlošku u zavisnosti od veličine plodova.

Standarna proizvodnja je u plavoj, neutro i kajsija boji dok se po specijalnom zahtevu proizvode i podloške u drugim bojama.

 

 

plavi papir2

PLAVI PAPIR

Veoma popularan takozvani ‘plavi papir’ koji ulepšava drvene gajbe možete naći od 100gr do 150gr u raznim dimenzijama od 7 do 30cm širine i dužine do 185cm.

 

 

 

 

 

 

-0281_0UGLOVI

Kako bi se olakšao i osigurao transport paleta kartonski uglovi su  nezaobilazni proizvod .Kartonski uglovi mogu biti raznih dimenzija i debljina kako bismo garantovali kupcu jedinstven kvalitet i otpornost na habanje.

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *